fbpx
Hoppa av ekorrhjulet

Hoppa av ekorrhjulet

Går det? Hur gör man? Och hur får jag mer tid och frihet i livet?

Joanna heter jag som driver FrihetsFolk. En norrländsk digital frihetsdriven entreprenör som går den väg jag vill.

Är du också rätt less på den här inrutade jante-vardagen som bara snurrar runt omkring oss som ett ekorrhjul, uppstressat och påhittat av samhället runt oss. Börjar du känna dig fed up? Börjar du känna att du aldrig är riktigt helt fri? Har du brist på tid att hinna det där du egentligen vill göra? Kanske har du snurrat runt ett tag i ekorrhjulet, och känner mer och mer att been there, done that. Var det så här det skulle vara? Det måste finnas nåt annat sätt att leva. Nåt som är mer. Nåt friare. Mer på riktigt. Eller tillhör du de som alltid fattat detta, men som inte vet hur du ska göra för att få till det rätt. Jag vet inte vad du tycker, men jag tycker att det är dags nu för ett paradigmskifte. Av massor med anledningar tycker jag det är ohållbart att leva som många av oss idag gör. Vill du hänga med och på riktigt göra förändringar i ditt liv så du kan sätta igång och leva som du ville? 

Men vad är då FrihetsFolk? FrihetsFolk är en “värld” online och är mitt sätt att hjälpa dig & andra att ta dig bort från ekorrhjulet och leva med mer frihet & tid. Komma bort från stress och en pressad tillvaro där du snurrar runt bland måsten och borden och aldrig hinner med det du drömmer om. FrihetsFolk är i första hand till för dig. Det är till för dig, för att du ska lära känna ditt riktiga du och vad du vill i livet. Sen kommer du naturligtvis lära känna mig, Joanna, också, på vägen. Det är ju fint. Riktigt fint. Men kom ändå alltid ihåg att det här är för dig.  

Låter det konstigt? Möjligen, men det kommer klarna. För egentligen är det ganska enkelt, och det är enkelheten jag vill åt. Att hjälpa dig förenkla ditt liv så att du kommer åt det du drömmer om och så att du också FÖRVERKLIGAR och GÖR det du vill göra. Tanken med FrihetsFolk är att grotta in oss i, bända och vrida och riktigt nörda ner oss i allt det här som har med ekorrhjulet att göra, hur du lever ditt liv idag, kontra hur du VILL leva ditt liv? Tid, energi, drömmar, jobb och pengar, förväntningar och förverkligande.

För jag VET att massor(!) av människor lever ett liv som de innerst inne inte vill, och det gör mig så sjukt frustrerad! Speciellt om man gjort allt det där som folk sa man skulle göra, så skulle allt bli bra. Du vet, pluggat, skaffat jobb, kanske t.om hus, bil och familj och allt det där som är socialt acceptabelt och som det ”ska” vara. Men sen så är det ändå något som skaver. Det där som stod på tick-in-the-box listan från din 19-årsdag har inte blivit av. För du blev fast i ”livet”. Ekorrhjulet. Och det där du VILL lägga tid på, det blir hela tiden undantryckt i ett hörn. Lev inte så! Gör inte så mot det enda liv du har! För så är det faktiskt, du har bara ett liv och det är nu.

FrihetsFolk kommer vara så mycket mer är bara den här bloggen. Just bloggen kommer inte vara mitt huvudfokus, jag kommer blogga när det känns bra och jag får feeling och när jag har nåt vettigt att säga. Mitt största fokus får vara att DU får ut nånting av det jag skriver här på bloggen, inte hur OFTA jag skriver.

Så jag uppmanar dig att gå in och följa mig & interagera med mig på alla de andra kanalerna också. Jag finns på Instagram såklart, men även på Facebook och gå gärna med i Facebookgruppen FrihetsFolk och diskutera kring ämnet där! Kika runt på hemsidan & glöm inte bort att gratis ladda ner mina 10 bästa tips för att lämna ekorrhjulet!

Tack för att du läst ända hit på FrihetsFolks allra först blogginlägg! Det här är bara början.

Med värme /Joanna

Lämna ett svar

Stäng meny